Ny blogg!

Hei alle sammen! ♥

Denne dagen har jeg ventet en stund på, for jeg syntes det er så gøy og endelig kunne vise frem den nye bloggen! Endelig mitt eget domene og min egen blogg hvor jeg selv bestemmer hva slags reklame som skal omringe innleggene mine. Jeg har jobbet lenge og MYE med dette designet, og absolutt ALT er vurdert ned til siste detalj.

Her er det kun meg som bestemmer og jeg som setter grensene. Me like. I tillegg til dette, syntes jeg den nye bloggen ser superfresh ut, og jeg elsker det nytenkende utseende på den. Jeg har vært innom flere bloggplattformer til nå, men dette ser jeg på som det aller beste og desidert ryddigste!

På denne bloggen kommer jeg til å ha et nytt og bredere fokus enn tidligere. Jeg har så mye å by på, og som jeg ønsker og inspirere med. Så hvorfor ikke utvide horisonten til litt mer enn kun interiør og mat. Nå blir det mer en livsstilsblogg med alt fra interiør (Offcourse) til reiser, klær, trening og alt i mellom.

For litt tid tilbake var jeg innom fantastiske Elegante hjem og huket tak i to nye puter til våren og de to fantastiske vasene som rosene står i. Putene er i velour og fargen er bare helt to die for! Kunne ikke sklidd bedre inn her altså! Vasene er Perfekte til langstilkede roser, i dette tilfellet fra Mestergrønn. Altså de rosene der! Jeg har ikke ord for hvor vakre de er. Hvite roser, med den lyseste ferskenfargen i midten. Dufter himmelsk gjør de også.

De blå blomstene er alt annet enn ekte å kommer fra Rusta. Haha. Jeg klarte ikke å gå fra dem, fargen er så nydelig og blått er vårens store favorittfarge! ♥

Og selvfølgelig, når man har funnet noe man elsker, da blir det med på absolutt alle bildene man knipser.

Min forrige bloggplattform Nouw, tillater dessverre ikke å eksportere innleggene mine fra den gamle bloggen og inn i denne. (Noe som er utrolig irriterende!) Så derfor har jeg lagt over et liten håndfull av innleggene til denne, manuelt. Kvaliteten på bildene ble så som så i den prosessen.  Men jeg får dessverre ikke gjort så mye med det. Fra og med nå vil kvaliteten forhåpentligvis være 100%! Grunnen til at jeg la over noen av dem var for å se om alt virket som det skulle i det nye designet, pluss at det er greit å ha noe å bygge videre på.

Ha en kjempefin dag så snakkes vi snart!

Del

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »