Glamhyller

I dag tenkte jeg at jeg ville vise dere mine nyeste skatter! Mamma og jeg tok nemlig en snarvisitt til Hønefoss for noen dager siden hvor vi besøkte en av mine store favoritt interiør butikker, TM design. På vei ned igjen stoppet vi i showroomet og butikken Luxurydesign som ligger i Vikersund. En dag fylt med masse interiør inspirasjon og flotte kjøp!

Hyllene du ser på bilde ble med hjem og jeg fikk virkelig gjort en stor opprydding i skaper og skuffer. Den gamle store seksjonen jeg hadde stående på langveggen ble plassert i underetasjen og fylt opp med alt fra sengetøy og gardiner til alt i mellom. Jeg kunne egentlig ikke blitt mer fornøyd, jeg elsker de! De er store, tunge og stabile. Det var litt av en jobb å få dem inn, for vinkeltrappen vår er virkelig ikke laget for å flytte på store møbler. Så disse måtte vi heise opp via verandaen og bære dem inn verandadørene. Haha. Det var nok litt av et syn.

Den store lampen med krystallfot er kjøpt hos Luxury design og den er virkelig lekker! Den stiller i en klasse for seg selv føler jeg! Delikat, tung og lekker. Med en P E R F E K T skjerm i sort velour! Den gir et helt magisk lys.

Personlig så sliter jeg veldig med å ta fine interiørbilder om dagen! Føler ikke jeg får fanget opp atmosfæren i rommet på samme måte som jeg gjorde i vinter. Jeg er helt avhengig av det perfekte lyset for å bli fornøyd med bildene. Og nå om dagen så kommer ikke det lyset! Huff, ikke akkurat et problem å klage på men! Sommeren er jo tross alt best av alt!


Neste på planen er et teppe. Jeg har et på ønskelisten, men det må spares til. I mellomtiden kan jeg nyte mine nye flotte hyllereoler, lamper og hvor utrolig ryddig, rent og oversiktlig det ble i stuen. ♥

Åh dere! Heldigvis gjenstår det kun 1 nattskift for meg før det er helg. Kjenner det skal bli veldig godt når fredagen endelig kommer! Det er meldt knallvær også, og det er alltid et stort pluss. Det skal nytes! Men først dagen i dag, plenklipping, brette masse klær som ligger å venter, og gjøre unna en god del ærend som er nødvendige før helgen melder sin ankomst.

Ha en riktig så fin torsdag dere! ♥

∼ Eileen

Del

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »