Silver Water Pot

Hei og god onsdag! ♥

Vi har tre dager igjen av ferien og den tiden nyter vi så godt vi kan. Jeg koser meg hjemme innendørs med pynting og fiksing hele dagen. Så lenge det er gråvær ute så gjør jeg det med den beste samvittigheten noen gang. Jeg vasker klær, bretter klær og gjør oss klare for å sette igang igjen etter 5 uker med ferie. Det er jo alltid en overgang å komme igang igjen etter så lang ferie. Men med fare for å høres litt klisje ut så er det ganske deilig også! Hverdagen er hjertelig velkommen og sunnere mat rutiner er allerede integrert!

 For et par dager siden gjorde jeg et veldig enkelt kjøp, men du verden så fint kjøp! Jeg har den mer til pynt enn jeg bruker den for å si det sånn! Haha. Men sjekk den lekre vannkannen da dere! Jeg har lagt min elsk på den!

Vannkannen er kjøpt hos Mestergrønn og den sklir i alle fall rett inn i mitt glamifiserte hjem! Hihi!

Dere må ha en kjempefin dag videre så snakkes vi igjen om ikke lenge! ♥

Del

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »