Picture hallway

Hei i torsdagen ♥

En av feriens store prosjekter var å endelig få laget meg en bildegang som fører inn til hovedsoverommet vårt, walk in og badet. Gangen er tapetsert med stripete tapet, og veggene har egentlig vært tomme siden vi pusset opp for 4 år siden. Jeg innrømmer at det sitter langt inne å bare lage nye hull overalt når vi har lagt så mye jobb i oppussingen. Så derfor er alt jeg henger opp nøye gjennomtenkt og planlagt. I tillegg bruker jeg så tynne stifter jeg kan for å unngå for store hull. (Stiftene som ofte følger med Ikea møbler er helt geniale til denne bruken!) Jeg må si meg ganske så fornøyd med resultatet faktisk! Jeg målte nøye opp før jeg tok noen beslutning, og jeg var L I V R E D D  for at jeg kom til å angre på høyde, avstand osv. Men nei, for en gangs skyld så føler jeg alt ble riktig! ♥

Jeg er spent på å høre hva du synes, legg gjerne igjen en kommentar!

Nå nærmer det seg helg igjen, og denne helgen har vi ekstra mye spennende på gang! Vi skal nemlig besøke min favoritt svigerinne Linn i Stavanger, gå på festival, danse, spise god mat, nyte hyggelig selskap og drikke. Utopia blir arrangert for første gang og det er en skikkelig rekke med artister som kommer på scenen! Høydepunkter som David Guetta og Matoma blant mange andre dyktige og flinke artister. For en helg det skal bli! ♥

Hvis du vil henge med i helgen så legg med meg gjerne til på Snapchat:

Ellemor30.

Ha en kjempefin torsdag videre, så snakkes vi veldig snart igjen!

Del

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »