DIY Velvet pumpkins

Hei i mandagen! ♥

For noen dager siden hadde bonusbarnet mitt og jeg verdens hyggeligste tid sammen. Et lite høstlig DIY prosjekt og massevis av hyggetid, ingenting slår det i en travel hverdag. Planen var å lage velvet pumpkins! De har nemlig florert på Instagram de siste ukene og jeg syntes dem er bare så skjønne! Det å lage de var heller ingen stor sak. Men en hyggelig ting å gjøre både for barn og voksen. Skikkelig kvalitetstid rett og slett ♥ Jeg må også legge til at jeg trengte ikke Youtube for å lære meg hvordan det skulle gjøres, for dette hadde de allerede gjort på skolen, så jeg hadde min egen private læremester rett ved min side!

Men om du skulle ønske en fin og enkel youtube tutorial å følge med på så kan du trykke HER


Jeg vil gjerne komme med noen enkle tips til deg som har lyst til å prøve deg på denne skjønne litt amerikanske tradisjonen med pynt.

IMG_4937 Eileen test
IMG_4909 Eileen test
IMG_4953 Eileen test
IMG_4944 Eileen test

1. Ikke tenk at du må på stoffbutikk å kjøpe dyr metervare for å lage disse. Begynn med å ta deg en tur på ditt eget kott og finn frem gamle gardiner, pynteputer, duker, klær osv som du ikke har brukt på lenge, og som du tenker at ikke du kommer til å bruke igjen. Tegn opp mønstrene og utnytt stoffet best mulig. Dersom du ikke finner noe du kan bruke hjemme så sjekk ut om det er tilbud på Europris eller Nille. Kid eller Princess. I tillegg til en gammel pysjbukse fra 90 tallet kjøpte jeg puter til halv pris på Nille og brukte det stoffet. Nydelig farge og veldig rimelig! Jeg kjøpte også et sett med 3 koppehåndkler i fine farger til 50 kr. Selvom det riktig nok ikke er velvet da. Så lenge stoffet er fint og fargen er slik man ønsker!

2. Dette tipset var det min fine læremester som kom med. Når man skal tegne en sirkel på stoffet bruker man gjerne boller og tallerkner i ulik størrelse som mal og tegner rundt. For å unngå å få sprittusj på tallerknene dine eller bollene dine, fest gladpack rundt.

3. Jeg har kjøpt mye av pynten og dekoren over tid. I tillegg til hobbybutikkene kan man finne masse fin pynt på andre butikker som Søstrene Grene, Nille, garnbutikker og Europris.

4. Sløyfer i alle varianter og farger pynter veldig opp. Jeg har kjøpt masse sløyfebånd på Søstrene Grene og bruker den lokale garnbutikken til silkebånd.

5. Når det gjelder stilken gikk jeg rett og slett en tur ut i skogen og knakk med meg noen pinner. Igjen kom læremesteren med et fint innslag og det var å surre hampbånd oppover stilken. kreativt og fint på samme tid ♥

6. Sett på noe fin bakgrunnsmusikk, fyre i peisen og senk skuldrene. Slike DIY prosjekter er helt perfekt nå på høsten. Innekos mens den kalde luften stormer på utsiden. Lag en kjele med kakao eller deilig Cinnamon Tea. Mm. Hygge!


Videoen jeg linket til er enkel å forstå. Og det er ikke noe mer hokus pokus enn som så. Jeg fulgte beskrivelsen 100% og resultatet ble slik. La meg legge til at jeg er på ingen måte flink med håndtverk! Så jeg har planer om å lage mange flere, for øvelse gjør mester! Sier de.

IMG_4997 Eileen test
IMG_4982 Eileen test
IMG_5002 Eileen test
IMG_4988 Eileen test


Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »