Winter white decor ♥

I dag tenkte jeg at jeg ville gi dere en liten oppdatering på hvordan stuen er akkurat nå. Det har skjedd litt forandringer siden sist. I utgangspunktet hadde jeg bestemt meg for at stuen skulle ha innslag av burgunderrødt i høst. Jeg bestilte meg putetrekk fra Ellos i en nydelig farge, og kjøpte et vinrødt teppe fra Kid som skulle passe til. Og ja, jeg ble egentlig veldig fornøyd med det! Den dype og delikate fargen var en god match med de sandmalte veggene i stuen. Her kan du se et bilde av hvordan stuen ble med den vinrøde fargen.  I tillegg til det burgunderrøde våget jeg meg ut på litt detaljer av gull. ALTSÅ! Gull! Det er så fantastisk lekkert hos alle andre enn hos meg. Men jeg syntes det ble delikat selv hos oss denne gangen. Det lille gullfatet kjøpte jeg forresten på 70% avslag på Feel.

Men etter kun 2 uker med de røde innslagene var det noe som klødde i fingertuppene. Jeg savnet mine hvite Fioriputer. De hvite Fioriputene tror jeg aldri jeg kommer til å gå lei av! Jeg elsker de! Det er akkurat som hva enn jeg gjør, så ender jeg alltid tilbake med å finne frem de igjen. Så i det øyeblikket bestemte jeg meg for at stuen heretter skulle være hvit. I alle fall fremover mot jul. Så får vi se hva som skjer videre da. Men det er noe med det hvite mot de champagnefargede gardinene og velourputene fra BMA interiør altså ♥ #bliraldrilei!

Nå ser stuen slik ut: Timeglass fra Kid. Nydelige telysholdere fra Luxurydesign, Howell krystall lykter fra Elegante hjem og Coffee table books fra Amazon.com 


Hvitt, beige og sort med innslag av glam og grønne planter er mine desiderte favorittfarger i huset! Jeg føler det er viss ro over disse fargene. Og det rare er at det er helt likt med klær også! En dag skal jeg lære meg å bruke litt mer farger ja!

Men i tillegg til å bytte litt på putene har jeg tilført noen andre detaljer. Dere ser kanskje reinskinnet? Det ble et helt fantastisk element i stuen fordi det henter frem fargene jeg elsker! Jeg så det skinnet og tenkte at DET MÅTTE JEG HA! Jeg har lenge ønsket meg et stort teppe under salongen, men siden det koster litt så sparer jeg et beløp hver eneste måned frem til jeg har spart nok. I mellomtiden må jeg bare si at det skapte en nydelig atmosfære i rommet med dette skinnet. Nesten litt hytte-på-landet-i-snøfylte-Alaska-følelse.

Jeg har også funnet frem en stor kurv som jeg har puter og pledd i. Skikkelig hjemmekoselig, syntes vi. Og selvfølgelig massevis av stearinlys, kubbelys og dempet belysning nå på de kalde høstkveldene.

Og dere! Når det gjelder de burgunderrøde putene så er de ikke ryddet bort! De er faktisk pent plassert i inngangshallen vår. Jeg skal vise dere bilder av den litt senere i uken. Nå skal jeg kokkelere litt middag. Vi har jobbet en stund over på jobb i dag så kjenner at magen skriker etter mat!

Ha en fin kveld videre ♥

Del

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »