Etzy planner

Hei og god onsdag ♥

I dag vil jeg gjerne komme med et lite tips! Jeg elsker alt som har med planlegging og rutiner. Og hverdagen min er virkelig ikke det samme uten denne boken! Nemlig en weekly planner! Den inneholder alt du trenger for å få litt kontroll i hverdagen. Kalender, middagsplanlegger, bursdagslister, passordlister, day by day, månedens fokus og mye mer! Herlighet! Jeg blir så mye mer inspirert av å ha all denne informasjonen innbundet i en nydelig bok! Jeg vet mange bruker telefonen sin til disse tingene, men jeg lover, it’s only half the charm ♥

Noe av det viktigste for meg er å ha en plass jeg kan putte alle ideene mine. Både når det gjelder interiør og blogging, men også mye trening, middager, budsjetter, og selvfølgelig alle avtaler som blir ført opp. Mitt månedlige mål og mine fokusområder blir også notert i begynnelsen av hver kalendermåned. Boken følger med meg overalt og jeg noterer meg hvert eneste møte som blir satt opp.

IMG_5115
IMG_5067
IMG_5101

På Etzy er det et hav å velge i når det gjelder utseende og omslag. Men mye av det som er mellom omslagene er likt.  Det eneste man velger er om man vil ha vertikale eller horisontale oppdelinger. På modellen jeg kjøpte valgte jeg å ha mine egne initialer på fronten. Disse legger du til i kommentarfeltet ved check out. Husk at boken er handmade og skal sendes fra utlandet så du må regne med en 3 ukers levering. Derfor bør du i alle fall velge en kalendermåned frem i tid når du noterer ned hvilken måned du vil boken skal begynne på.

Her finner du boken jeg plukket meg ut, og linken leder deg til mange andre alternativer også.

Hver eneste måned er det et koselig quote som avslutter måneden.


Mens jeg skrev dette innlegget kom jeg også på at dette må da være den perfekte julegave til en du er glad i! Og i alle fall om personen er over middels opptatt av å ha ting under kontroll, og alle avtaler samlet på et sted!

IMG_5075
IMG_5063
IMG_5115
IMG_5109

Del

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »