Pumpkinspice and everything nice

//Innlegget inneholder sponsede produkter

Hei og god kveld i stuen ♥

Tenk at nå har fredagen kommet igjen dere! Det er så deilig! I dag har jeg hatt den ekte fredags følelsen som alle snakker om. For oss som jobber skift og helger, er ikke alltid fredagen like kul, men i dag er den det! Jeg har nemlig gått på langfri i dag!! Rett etter jobb dro jeg på matbutikken og handlet inn til helgen. Og i frihelgens gode ord måtte jeg også en tur innom Mestergrønn for å kjøpe inn litt friske blomster.

I år lurer jeg på om det har rablet helt for meg. Pumpkins har blitt den store tingen og jeg får ikke nok! Ikke bare har jeg sydd og laget hjemmelagde Velvet pumkins, men i tillegg har jeg gått til innkjøp av ca 25 kg med pyntegresskar også! Stian har forlengst gitt opp å spørre hva jeg driver med. Hehe. Men det er helt greit, jeg syntes trenden er utrolig skjønn og ikke minst veldig dekorativ. Her kommer det noen bilder fra kveldens spisestue bord ♥

Se på disse lekre putene jeg plukket opp på posten i dag! De er fra et av mine desiderte favoritt merker, Adamsbroequestrian. Har du sett noe så flott! Store dunputer i duse og vakre jordfarger! Disse kommer til å bli brukt i flere år fremover kjenner jeg ♥ De er også en perfekt match i spisestuen og passer godt i selskap med den fargeglade høstpynten.


Som dere kanskje ser er det skikkelig høststemning i stuen i dag. Både salongen, spisestuen og kjøkkenet har blitt ryddet og vasket. Ting er plassert slik jeg liker de og 7 klesvask er herved brettet. Kjære helg, nå kan du bare komme! ♥

Det er mange som spør meg hvor de ulike tingene er kjøpt, så jeg tenkte jeg kunne fortelle dere det litt sånn på tampen! Så og si alle de fargeglade gresskarene er faktisk kjøpt i Sverige. Der har de utrolig flotte matbutikker med et fantastisk utvalg! Prisen var 25kr per kilo. Jeg kjøpte også to av dem hos Mestergrønn i dag. Bladene er fra Europris. Lyktene er fra Mestergrønn. Og resten av den øvrige pynten på bordet er fra USA. (Sølvurnen er fra Furbish)

Ha en kjempefin kveld videre alle sammen ♥ Nyt fredagskvelden til det fulle! Her er det The Voice og Greys Anatomy som står på kveldens plan.

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »