Weekend favs!


Hei i lørdagen!

Jeg titter kun innom for å ønske deg en helt FAB lørdag og sette litt stemning med musikk! ♥ Altså ingenting gjør så jeg kommer i lørdagsstemning fortere enn litt bra musikk! Gutta skal ha pokerkveld i dag, og vi jentene skal kose oss med vin og skravling! Turen går til Skien og her skal musikken rulle ut av høyttalerne og humøret (samt vinen) kommer til å flyte lett! Det er viktig med litt jentekvelder. Prate om alt det gutta ikke orker å høre på! Hehe. Og akkurat det samme gjelder for gutta vil jeg si. ♥ Det gledes! Noen ganger er det moro å bare koble ut, danse, le og ha det uforpliktende gøy! Så med det vil jeg ønske dere en knallfin lørdagskveld uansett hva de neste timene måte bringe ♥


(Følg med gjerne på snapchat om du ønsker å se litt mer av kvelden! “Ellemor30”)

Del

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »