November byr på

November 2017 byr på så utrolig mye fint! Jeg Elsker dette månedskiftet og tiden fremover nå, den er bare MAGISK! Derfor tenkte jeg at jeg ville fortelle litt om hva denne måneden bringer.

♥ November er måneden før måneden, og jeg personlig begynner planleggingen av julen allerede nå. Snart er det helt innafor å henge opp julelys ute, finne fram adventsstaken og grave frem julelisten på Spotify og planlegge årets pakke kalender.

♥ Begynne å handle inn julegaver, slik at ikke dette blir et strev i desember. Det skal være hyggelig å handle julegaver, med ro i sjelen.

♥ November er den første vintermåneden i året og snøen kan dale. Jeg elsker snø og håper det kommer store mengder med deilig kram snø!

♥ I fjor laget jeg meg en ny tradisjon, jeg lagde julesylte for første gang. Den suksessen skal gjentaes i år, for det var veldig godt. Og det duftet herlige krydder i hele huset.

♥ Julebord med Interior 9508, I slutten av måneden skal jeg på et stort interiør treff med flere andre interiørfrelste damer fra hele landet! Julebordet befinner seg i Oslo og her blir mange spennende happenings hele kvelden og massevis av inspirasjon å hente! Det gledes!

♥ Siste helgen i måneden går turen til Brussel! Med noen av de fineste og beste menneskene jeg vet om! Jeg fikk en weekend tur i 30 års presang fra min kjære svigermor og svigerinne. Vi skal bo på et nydelig hotell i hele 3 netter, se julemarkedet og julelysene bli tent, vi skal spise god mat, nyte fine gåturer i snøfylte julepyntede gater og markeder, pakke oss godt inn i store kåper og skjerf, høre på julemusikk og drikke varm kakao. Spise deilig mat på spennende restauranter, oppleve nye inntrykk og rett og slett kose oss gløgg i hjel! Mamma skal også være med, så her blir de 4 fine jenter på tur! Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Måtte ukene fremover rase av sted! En flottere og mer overraskende presang går det ikke an å få ♥

RESTRICTED-superbreak-lead-product-TRAVEL-xlarge
candy-canes-christmas-market-brussels
Brussels-promo-box
Brussels-christmas-market
images (2)
images
images (3)
Brussels-Christmas-Markets-54-1024x683

Og med det vil jeg gjerne ønske dere en riktig god fredagskveld. Nå har helgen kommet og det er jo så deilig. The voice på tv og masse kos. Men først skal jeg bruke noen timer på å rydde og ommøblere stuen. Prøve hente frem litt ny inspirasjon! Et siste gufs før julepynten melder sin ankomst ♥

Del

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »