Youtube channel

Hei i mandagen fine gjengen min! Tenk at nok en helg er passert, disse helgene går jo bare så alt for fort! Men dagen i går fikk virkelig ben å gå på. Jeg bestemte meg nemlig for at jeg ville lage min egen youtube channel! Med hovedfokus på interiør og på bloggingen. Jeg har altså laget min aller første vlog. Haha. Å jeg får bare beklage at den er VELDIG amatørmessig. Jeg åpnet Imovie appen på macen min for aller første gang, og skal ærlig innrømme at jeg støtte på noen MAJOR problemer underveis. Til min store frustrasjon har hverken jeg eller Stian overhode noen kunnskap når det gjelder å redigere filmer, så her ble det mye “prøv å feile”. Jeg har vurdert frem og tilbake mange ganger om jeg skal vise den her på bloggen nettopp fordi at det er helt tydelig at dette ikke er noe jeg er god på. Men samtidig så vil jeg også vise sannheten. Alt trenger ikke å være så himla perfekt hele tiden. Jeg gir meg selv en klapp på skuldra for god innsats, og viser dere min aller første uperfekte vlog.

(Husk å trykke på tannhjulet og velge 720p. for den “beste” kvaliteten.)

Poenget med denne lille filmsnutten fra søndagen var at jeg ville vise dere akkurat hvordan en søndag skal være. Her er ikke huset stylet for bildetaging. Her er det to voksne mennesker og en pus som lever. Her ser man både ketchupflaska, kurver fulle av klær som må brettes, skjortes som må strykes og matboksen til tørrforet til katta er også godt synlig. Brusglass som står litt over alt og kjelen med makaroni står på koketoppen. Men best av alt var at jeg fikk en deilig kanelbolle levert på døren i går, å den måtte bare dokumenteres! Åhh hvor god den var! Heldige meg!  Jeg elsker virkelig søndager 

Og med det har jeg nettopp opprettet en helt ny kategori her på bloggen! “Videoblogg”.

Jeg håper du har lyst til å abbonere på Youtube kanalen min, du finner den her. kanskje jeg blir å lage en ny video om ikke lenge. 🙂

2 Kommentarer

 1. november 7, 2017 / 4:00 pm

  Bare såå lekkert hos deg, Eileen! <3 Klem stylebysandra_

  • Eileen
   Forfatter
   november 7, 2017 / 6:14 pm

   ÅÅ tusen takk fineste Sandra ❤️ Så hyggelig å høre det fra en som er så flink som du er ❤️

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »