New living room arrangement

Hei og hopp i torsdagen! I går ble det lite blogging da jeg både jobbet og hadde møter. Når jeg endelig kom hjem på kvelden måtte jeg rett og slett ta meg av ting i huset, i tillegg til et lite og koselig besøk av mamma. I dag skal vi også på jobb fra klokken 14-22, så da kommer det et blogginnlegg tidligere enn normalt fra denne kanten.

Siden de aller fleste av dere følger meg på Instagram har dere kanskje allerede fått med dere at fredag for en uke siden tilbragte jeg hele kvelden med å ommøblere stuen oppe i 2 etasje. Hvis jeg kan si det selv så ble jeg så utrolig mye mer fornøyd nå! Kontorkroken ble så koselig! Her sitter jeg tross alt ganske mange timer i døgnet. Vi fikk virkelig utnyttet rommet mye bedre, og jeg ser faktisk for meg at dette blir stående i flere år. (Neida, joda, kanskje..) Hehe alle som kjenner meg vet at jeg elsker forandring, gjerne hele tiden. Så jeg gir ingen løfter. Men jeg følte virkelig at rommet ble mye bedre utnyttet nå.

Skjønneste rosene fra Mestergrønn ♥

Spise stuen står slik den (nesten) alltid har stått. Rommet er egentlig ikke laget for at den skal flyttes på pga vegg og lysekrone. Jeg snudde den rundt 180 grader en gang i sommer, men det ble rett og slett feil med symmetrien i rommet. Så her må jeg nesten bare slå meg til ro med at den blir stående slik. Jeg ønsker meg en ny vedkurv til peisen, og finner ingen jeg ønsker meg! Har du noen fine forslag blir jeg utrolig glad!

Og med det må jeg nesten løpe inn på garderoben, kle meg i noe mer enn bare morgen kåpe og dukke ned i sminkepungen. Jeg har som vanlig lite tid før ettermiddagsvakt, jeg fatter virkelig ikke hvor det blir av timene på formiddagen! De bare forsvinner vekk fra meg hver eneste dag. På tide og legge om på noen rutiner kanskje. Hehe. Legg gjerne igjen et ord om du syntes stuen passer bedre slik, eller om du likte den når den sto andre veien. Da hadde jeg blitt glad ♥

Ha en strålende fin torsdag vakre dere! Neste gang vi høres er fredag!

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »