Dagens tanker

Hei vakre dere! Jeg håper den nye uken behandler dere godt og at dere elsker den kalde høstluften som har inntatt Norge disse dagene. Her på østlandet snødde det i går, til å med så mye at det ble liggende hvitt og fint på bakken! Å kjære juleglede altså! Får jo julestemning med gang! Kanskje på tide jeg legger Birkenstocksa på hylla, og graver frem Uggsa isteden?

Akkurat nå sitter jeg i senga og skriver. Beste som er det! Det er en av mine guilty pleasures her i livet.  Jeg er hu jenta som elsker senga. Spiser i senga, blogger fra senga og svarer på mail fra senga. Jeg fikk til å med S til å hente posten så jeg kan gå igjennom den på senga. Haha. Ikke bra, jeg vet. Men så deilig likevel. Når jeg våknet i dag var det mange spørsmål i hode mitt. Jeg stiller gjerne flere spørsmål enn jeg har svar på. Det tror jeg kanskje de aller fleste kjenner seg litt igjen i til tider..(?) Jeg tenkte jeg ville være litt personlig å dele noen av dagens tanker med dere i dag.

Can I do this?

Hvorfor i alle dager har jeg laget meg en blogg? Hva er det jeg tenker med? Jeg eier da ingen skriveferdigheter, innleggene mine er fulle av grammatikk og staveleifer. Jeg slår opp blogger som Anniken Jørgensen/Annijor og Ida Wulff, og blir helt fascinert av hvordan de greier å formidle via tekst! For ikke snakke om Supporterfrue Line Victoria Husby – Sørensen. Min kjære medborger her i Bamble. Som skriver så bra at latteren ruller ut av meg å tårene spruter. Dette er jenter som kan skrive å formidle! Vi har mange flinke bloggere her til lands, men det er noe med tekstene deres som bare treffer. Jeg lever meg så inn!

Vil jeg noen gang tre ut av min komfortsone å vise litt mer av hva jeg brenner for? Interiør er min nr 1. Dette vil alltid trone høyest på listen, og jeg kommer alltid til å ha det som et hovedfokus her på bloggen. I alle år har mat vært en brennende interesse. Og det deler jeg også litt innimellom. Men på plass nr 2, etter interiør – ligger det en brennende stor lidenskap for klær og mote! Stilen min er… ikke definerbar, fordi jeg har så mange av dem. Jeg kan godt være chill med Fila joggedress på lørdagskvelden, se ut som en kontordame i lyseblå skjorte og mørkeblå bukser på dagtid. Jeg kan godt elske (eller hate) et antrekk rett fra catwalken, og på fest handler det gjerne om hæler, bodyer og jumpsuits. Klær er utrolig moro, og en dag skal jeg gøtse og legge ut litt mer antrekk og sminkerelaterte innlegg. Som et lite avbrekk i interiør madnessen min.

Trening. Ja det skal ærlig innrømmes at her har jeg en lang vei å gå. .. Og da mener jeg lang! Jeg var så motivert i sommer da jeg bestemte meg for å binde meg til Nr. 1 Fitness i Langsund! Var vel egentlig klar for å trene mot OL! Jeg skulle bli råsprek! Haha! Og var det en ting jeg ikke skulle være, så var det støttemedlem. Vel. Need I say more? Her er det på tide å ta seg selv i nakken, komme seg på trening å kjenne energien komme!

Jeg skulle ønske jeg kunne strekke ut begge armene mine og gi alle de gode Instagram vennene mine en god klem og si tusen takk for at du tar deg tid til å inn å kikke på bildene mine, kommentere og like. At du skriver at jeg er en inspirasjon, når det egentlig er hos deg jeg finner all min inspirasjon! Jeg har dessverre ikke mulighet til å sitte hver eneste dag i timesvis på Instagram. Men er det noe jeg elsker, så er det når jeg har en time eller to til overs på kvelden, når jeg kan ta litt Eileen tid og catche opp med alt jeg har gått glipp av de siste dagene. Se på de vakre kontoene deres og svare dere på alt det fine dere gir meg. Tusen takk for at dere tar dere tid! Jeg sender herved over en stor, varm klem! ♥

Også var det disse røde hjertene da. Jeg må nesten slutte med disse i innleggene mine. Jeg syntes de er så fine når de er små sorte hjerter. Men i det øyeblikket innlegget blir postet omdannes de til røde store Emoji hjerter. Å det kan kanskje bli litt vel mange av dem. Har noen et triks for å bare la dem forbli søte små, sorte hjerter? Ler egentlig litt av denne tanken. Er vel ikke akkurat noe å kaste bort så veldig mye energi på.

Jul. jeg vil pynte til jul nå. Men samtidig er jeg livredd for å gi slipp på den magiske juletiden Desember er! Jeg syntes allerede det er å strekke det langt når jeg pynter til 1 søndag i advent. Jul er en hellig tid, og jeg blir som et lite barn når jeg ser frem mot den flotte høytiden. Jeg kan nesten ta og føle på magien, og det vil jeg ikke miste. Nei! Nå får jeg skjerpe meg og la juleeskene stå trygt på loftet et stund til! ♥  Det blir pynting rett før jeg drar til Brussel tenker jeg.

Phew, det var mange tanker samlet på en plass! Men egentlig veldig godt å få dem på “papiret”! Nå er det på tide jeg drar meg ut av sengen og kommer meg i dusjen. Jeg skal være på jobb om ca 50 minutter! Når jeg drar hjem klokken 22 i kveld, da skal jeg kose meg med en episode eller 3 av House. Er på sesong 6 nå, og serien blir jo bare bedre og bedre! I morgen gjester jeg Snapchat kontoen “Instahomes” igjen, det gleder jeg meg veldig til! Håper du vil følge med meg! Bare å legge til “instahomes” som brukernavn ♥

Utenom det vil jeg ønske deg en riktig fin og snøfylt onsdag! Halveis til helg allerede gitt!

Del

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »