Innlegg nr 900

Nå er det mange dager siden vi sist snakket, og det er nettopp fordi hverdagen skjer. Jeg skulle så gjerne logget inn her hver eneste dag. Men i en hverdag hvor det skal være plass til både familie, venner, sykdom, husarbeid, praktiske oppgaver og 100% stilling i full jobb – kan det bli knapt med tid. Men når jeg har tid å anledning så er det ingenting som er koseligere enn å sette meg ned for å blogge ♥

Jeg tenkte jeg ville legge ved en liten “forklaring” på dagens Instagram innlegg. I dag fikk du nemlig en liten sniktitt på årets julestue. Men hvis sannheten skal sies, så er det på ingen måte pyntet her hjemme riktig enda. Under kamerastativet ligger støvsugeren, glambordet er fullt av finger og tær merker. oppvaskmaskinen burde vært ryddet ut i går, og tørketrommelen går som aldri før. Med andre ord er det en helt normal tirsdag med helt vanlig kaos. Eneste som skiller seg ut fra en annen tirsdag er det faktum at juletreet er satt opp i foten sin. lysene er testet og planleggingen har offisielt begynt. Er det bare meg som mister inspirasjonen for “vanlig” pynt på denne tiden år etter år? Altså! Rett før julepynten skal opp, er det som å stikke hull på en luftballong. Jeg finner rett og slett ikke på noe nytt. Jeg blir helt lammet og greier heller ikke å ta noen form for inspirerende bilder. Så sorry, not sorry, men i dag slapp jeg et aldri så lite julebilde!

Alle jule eskene står fortsatt på loftet, og de kommer heller ikke ned før til helgen. Men da skal jeg love dere, at da braker det løs i heimen! Da er det en god miks av Alf Prøysen, Celine Dion og Wham på Genevaen og huset dufter av både kanel og eple. (En te jeg pleier å koke hvert år til jul). Jeg som alle andre gleder meg ♥

Foruten alt husarbeidet som venter på meg er jeg egentlig ikke helt i form i dag. Jeg ligger rett ut på sofaen, og har nettopp kommandert S til å gjøre diverse. Fyre i peisen, lukke døren til vaskerommet, demp musikken, kok kaffe osv. Hehe. Heldigvis for meg at jeg har verdens snilleste Stian!

Da var det nok prat fra meg for denne gang, takk for at du tok deg tid til å stikke nesa innom å lese mitt lille rare innlegg om innlegg nr 900. I morgen kommer forresten (endelig) et julegavetips fra meg, om hva du kan gi til den personen som har alt, og som du ikke aner hva du skal kjøpe til! Jeg lovte flere av dere dette innlegget i forrige uke, så da er det på tide at det endelig kommer.

Ha en fin tirsdag!

Del

2 Kommentarer

 1. Therese
  desember 12, 2017 / 1:47 pm

  Hei
  Hvor er gardinene fra?

  • Eileen
   Forfatter
   desember 13, 2017 / 4:47 pm

   Hei hei! De er fra Mille Moi, Kjøpt hos Luxury design 🙂

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »