Event; 2 års jubileum FRK beauty

Hei fredag og hei til den fineste gjengen på jord! I dag vil jeg starte med å si tusen takk for at akkurat du kikker innom! Det betyr så mye ♥

I går var jeg så heldig og være invitert til 2 års jubileum hos min favoritt salong FRK Beauty som ligger på Friisebryggen i Porsgrunn. Det er ikke første gang jeg skriver om denne salongen, nettopp fordi det er plassen å gå til om du ønsker å skjemme deg selv, eller en du er glad i litt bort. Fitore åpnet salongen for 2 år siden. Da valgte hun å følge drømmen, å satse. Dette er nok et av de klokeste valgene hun noen gang har tatt. Skjønnhetssalongen er meget populær, er svært ettertraktet og leverer ALLTID kvalitet.

Feiringen og kvelden var veldig godt planlagt, og det var som alt annet Fitore gjør. Gjennomført. Hun delte noen fantastiske spennende nyheter med oss, hun delte ut goodiebags, gavekort og mye mer. Bobler, Makroner og Cupcakes var på plass, og ikke minst fikk vi en spennende innføring i deres siste, men store behandling som nå tilbys i salongen. Venus freeze . En helt unik metode og maskin som strammer opp hud, gir løft og kan bidra med å miste ekstra cm hvis du opprettholder et sunt kosthold og mosjonerer ved siden av. “Hudoppstrammende, reduserer cellulitter og fjerner rynker”.

Det er veldig få salonger som tilbyr denne type behandling i Norge (Faktisk kun 11 totalt), men i Hollywood er den godt kjent, og blant flere er Jennifer Lopez en fast bruker. Dette er revolusjonerende og meget spennende teknologi.

“VENUS FREEZE er blitt den mest oppsøkte behandlingen blant kjendiser og pasienter over hele verden, og er kåret til den beste innenfor sitt felt i USA.

Men ikke nok med det. Det kom en stor og fantastisk nyhet til i kveld! Fitore er som kjent en av Norges beste når det gjelder vippextensions og har kommet på topp tre i NM på landsbasis. Nå har hun tatt vipper enda et steg videre og laget sin helt egen flotte vippekolleksjon! Vippene består av 100% silke og er lette og fine på øyelokket. Kvalitet med andre ord. Her kan du også få et godt og variert utfall av farger. Det er ikke overalt du blir tilbydd det. Hun produserer også sitt eget lim. Limet er så holdbart og sterkt at jeg kan faktisk gå i 4 uker før jeg trenger påfyll. Jeg har prøvd mye forskjellig, men aldri før har jeg kunnet gå mer enn 3 uker. Dette er virkelig bra!

FRKBEAUTY LASHES. 

Flotte Fitore, med pågangsmot, innsats og en stå-på vilje få har. Gratulerer så mye med 2 flotte år Fitore!

This is my go-to place

FRK Beauty

Til slutt vil jeg takke for en kjempefin aften, med mye hyggelig innhold og mange fine mennesker. Veldig gøy å få lov til å være med å feire en av Norges fineste salonger! Hvis du ønsker å lese mer om hva Fitore tilbyr i sin salong kan du trykke her. Eller se facebooksiden for daglige oppdateringer og tilbud her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Med det vil jeg ønske dere alle en riktig god fredag og helg! ♥

Del

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »