2 travle uker og masse juleforberedelser!

Hei alle sammen!

Å hvor ble det egentlig av de siste 2 ukene?? Vi er midtveis i desember alt og julebloggingen har dessverre måttet vike for andre ting. Jeg har gjort så mye gøy de siste ukene at jeg har ikke ord! Huset er offisielt julepyntet, med unntak av et par rom. Jeg har skiftet på møbleringen av stuen (Igjen!!) og vi har kommet ca halvveis inn i julegaveshoppingen. Jeg ligger ikke sånn direkte dårlig ann med gavene i år, å det er jeg veldig fornøyd med. Jeg har vært på miniferie til Brussel, i Oslo på julebordstreff og jeg har vært i mye ulike typer møter. Plutselig fløy dagene fra meg og vips så er vi halvveis ut i årets beste måned!

Hvordan går det egentlig med dere og julestemingen? Er den på plass nå? Har dere spist mandariner, pepperkaker, åpnet julekalendere og vært på julekonserter? Nå er det på høy tid at vi senker skuldrene litt, puster med magen og ikke lar julestresset ta oss. Denne måneden bør være like koselig for oss voksne som for barna. Som min beste venninne Frida sier; Julen kommer uansett. Bare å ta det med ro. Og hun har så rett! Hvorfor lar vi oss egentlig stresse opp?

Jeg legger med noen bilder av juletreet oppe i stuen. Årets julehus har et tema, og det er sløyfer! Veldig mange spør meg om hvor disse sløyfene kommer fra, og svaret er at jeg har handlet sløyfer overalt i år. Fra nettbutikken Belsahome, Nille, Europris og til de som mange spør om; De store hvite og champagnefargede på juletreet, de er kjøpt hos Knupp Hageland.

I morgen kommer jeg med et bildedryss fra den flotteste juleturen jeg hadde til Brussel! Jeg lover deg julestemning og masse fine bilder! ♥

Ha en fin onsdag så høres vi i morgen!

Del

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »