Christmas trip to Brussels

Hei i fredagen alle sammen!

I dag tenkte jeg at jeg ville dele noen av bildene fra verdens fineste jentetur til Brussel. Jeg vil begynne med å fortelle at dette var en presang jeg fikk til min 30 års dag av min flotte svigermor og svigerinne. Turen skulle by på massevis av julestemning og starte julen 2017 på et helt fantastisk vis. OG OM DEN GJORDE DET! Jeg har aldri vært i en by som er så julepyntet, full av stemning og vakker på samme tid! Vi hadde 4 helt magiske dager sammen (Mamma var også med ♥) med masse latter, god mat, god vin, shopping, juleglede, og fine opplevelser i en nydelig by. Hvis dere aldri har vært i Belgia før, kan jeg anbefale en tur på det varmeste. Hotellet vi bodde på var nok det fineste hotellet jeg noen gang har bodd på. Lite, delikat og hjemmekoselig. Med nydelig frokost og et herlig personale! Eggerøren du fikk til frokost var ordentlig hjemmelaget, og smakte nettopp slik eggerøre smaker når man lager den hjemme på eget kjøkken. Slik var det med hele frokost bufeen. Som ikke var av det største slaget, men det var nøye utvalgt, håndplukket og laget med skikkelig kjærlighet. Mmm. Mums. Made in Louise heter hotellet for deg som vil lese litt mer om det. Hotellet var som laget for meg interiørmessig, og jeg fant masse inspirasjon som jeg tok med meg hjem. ♥

Har du sett så fint?? Jeg er helt forelsket i stilen. Det var varmt og godt hele veien, og man fikk faktisk følelsen av å komme hjem, etter en lang dag ute på byen med shopping og slike aktiviteter! Jeg vil bare tilbake NÅ!


Legger ved et dryss av bilder som fanget min julestemning og inspirasjon.

Glühwein

Fine gjengen som var på tur ♥

Jeg har aldri sett en slik by, så gjenomført og flott pyntet. Vi snakker JUL ♥ Se på detaljene på de flotte bygningene og utførelsen. Det er jo bare helt rått!!


Høydepunktet denne dagen var Grand Place. Jeg har ikke ord.. Lysshowet i mørket. Med “Snowman” fra det nyeste albumet til Sia som rullet ut av høytallerne på denne store åpne plassen, og en stemning som er intet mindre enn MAGISK. Her taler bildene for seg selv. Dette er noe alle bør oppleve en gang i livet.

Tusen takk for den fineste gaven jeg noensinne kunne fått ♥

Del

4 Kommentarer

 1. Elin
  desember 17, 2017 / 8:25 pm

  Åhhh jeg elsker Brussel! En helt herlig by med masse særpreg og egen stemning! Skal definitivt sjekke ut hotellet du bodde på!

  • Eileen
   Forfatter
   desember 17, 2017 / 10:29 pm

   Ja ikke sant Elin! 😍 Så utrolig vakker by! Jeg ble helt forelsket. Jeg kan anbefale hotellet på det sterkeste! Fantastisk fint, god service og beliggenheten er veldig sentral og bra ☃️😃

 2. Inger Pernille
  desember 17, 2017 / 11:15 pm

  Så bra at gaven falt i smak✈️ Takk for kjekke førjulsdager sammen🌲 Håper det blir flere 😊

  • Eileen
   Forfatter
   desember 29, 2017 / 2:39 pm

   Fineste gaven jeg kunne fått kjære Inger 🙂 Tusen takk!

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »