Romul

Hei alle sammen!

Jeg håper dere alle har hatt en riktig god julefeiring med nære og kjære, og at dere har spist massevis av god mat, kaker og godterier.

Jeg forstår nesten ikke hvor desember ble av i år, det gikk i ett hver eneste dag, og når julen kom, kom den så brått at vi nesten ikke viste ordet av det! Neste år skal jeg si til meg selv, at jeg skal ikke la meg selv stresse opp uten grunn. Man flyr rundt med vaskefilla, og finner en ny plass det kunne vært rengjort hver eneste dag, også får man “dårlig samvittighet” hvis man ikke rekker å vaske både tak, gulv og vegger? Nei, julen kommer uansett, om det ligger litt støv her og der. Det viktigste som teller er familien og de hyggelige kveldene som skal feires. ♥

Jeg tok meg selv i å holde meg våken etter nattskift klokken 07:00 på morgenen for å brette klær, pakke inn de siste pakkene og vaske badet før jeg gikk i seng, for så å stille vekkeklokken til 12:00, for å rekke et telefonmøte med Apple sin kundeservice, ang en Mac som ikke har oppført seg helt bra i det siste. Det skal sies at jeg rakk å bli ferdig med alt jeg ønsket, men likevel er ikke den pressende følelsen helt oppi jul noe god. Neste år skal ting gjøres på et litt annet vis, og en mye mer avslappende måte. Note to self.


Likevel har årets jul vært helt magisk. Den har bydd på så mange fine stunder. Selve julehelgen bodde jeg hos mamma, fikk strømpe på julemorgenen, kikket på 3 nøtter til Askepott med de gode tantebarna mine, var på en deilig julelunch hos Svigermor med Stian og svigerinnen min Linn. Feiret selve julekvelden hos søsteren min og hennes familie. 1 juledag kom og da var det duket for at jeg skulle holde 1 juledagsselskap med kalkun, og mye godt tilbehør. Mmm. Vi storkoste oss alle sammen. Så til tross for en hektisk innspurt til jul, har julehelgen og romjulen til gjengjeld vært ekstremt avslappet og magisk. 5 dager. 5 selskaper. MYE kos og mange gode minner er dannet. Julen er hands down, den aller beste tiden på året. For meg er det like mye jul nå, som det var før julaften. Jeg syntes romjulen er en så koselig tid som jeg alltid husker tilbake på uttover det kommende året. Jeg rydder IKKE vekk julepynten før ut i Januar. Og det med god grunn.

“5 dager. 5 selskaper. Mye kos og mange gode minner er dannet”

I år ble inngangshallen nede pyntet skikkelig! Med eget juletre, rød puter og røde detaljer. Jeg begynte i utgangspunktet med rød jul over hele huset. Men etterhvert som desember gikk ble stuen oppe hvitere og gangen nede rødere. Jeg er vokst opp med rød jul, men det er akkurat som at i min egen stue passer det mest med hvit og champagnefarget jul. I skrivende stund har jeg ikke tilgang på bilder av stuen oppe, fordi Macen min holder på å laste inn mine 35.000 bilder etter siste oppdatering. Men jeg skal vise dere i et eget innlegg, muligens i morgen om alt er oppe å går da. Foreløpig ser det lovende ut, etter 2 uker med MYE trøbbel. Heldigvis har jeg fått fantastisk hjelp av Apple sin kunderservice.


Og med det vil jeg ønske dere en riktig god romjul videre! Nå skal jeg ut å kjøpe et par ting på romjulssalg før jeg kjører en snartur til Skien for å besøke mamma litt. Husk å nyte denne tiden, se på filmer og kos dere masse! I morgen er det jeg som har den store interiørsnapchatten til “Instahomes” og da skal jeg dekke nyttårsbord! Håper du vil henge med meg!

Del

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »