Christmastree 2017

Tenk dere! I dag er årets nest siste dag! Hva skjedde med det? Hvor ble 2017 av? Jeg har hatt et fantastisk minnerikt år, og vender snuta frem mot at 2018 skal bli like bra. Dette skal jeg prate litt mer om i morgen, hvis jeg rekker! Men over til det innlegget faktisk skulle handle om. Nemlig, juletreet 2017. 

Hvor skal jeg egentlig begynne? Dere som følger meg på Instagram, vet at jeg har hatt mange faser med juletreet i år. Og jeg tror ikke det er en hemmelighet for oss interiør-interesserte at juletreet er liksom husets smykke til jul. Jeg personlig legger i alle fall sjelen min i at treet skal være et fokus. Med årene har jeg funnet ut at jeg liker et tre som er fylt opp til randen med kuler og minner! Men jeg prøver ALLTID å ha en rød trå, og årets motiv på treet ble sløyfer. I år har jeg sløyfer over alt! Ikke bare på treet, men også på kranser, borddekorasjoner og i pynten rundt om i huset. For å begynne helt på start kan jeg fortelle dere hvor juletreet er kjøpt. Det er fra Jernia, og det er helt vanvittig FLOTT! Det er mange tusen grener på det, og 450 ledlys. Det veier sinnsykt mye. Og tro meg når jeg sier at jeg lette MYE rundt etter det perfekte juletreet. Jeg brukte to hele dager på å kjøre fra butikk til butikk, vurderte frem og tilbake. Men tilslutt endte jeg med dette fra Jernia, og jeg er strålende fornøyd. Det eneste «negative» er at ikke jeg hadde nok kuler selv til å fylle treet med 😉

Sløyfene har jeg blitt spurt om mange ganger i løpet av desember. Jeg har ikke laget dem selv, selvom jeg skulle ønske jeg var så flink! De er kjøpt på Knupp Hageland. Jeg fikk først kun tak i 2 stykker, til min store fortvilelse. Jeg fylte derfor ut med røde store blomster. Veldig fine de også, men jeg pleier ikke å ha rød jul i min egen stue, så det ble litt tilvenningssak. I mellomtiden sto jeg på venteliste for å få flere sløyfer, og uken før jul ringte de fra Knupp og sa at de hadde fått inn 4 sløyfer til meg! Gjett om jeg ble glad! Da ble det store endringer på treet. Jeg bestemte meg for å ta av det champagnefargede silkebåndet, (Et skikkelig prosjekt faktisk siden det er det første jeg tar på, før alle kulene) henge opp et helt kritthvitt et som sto i stil med all den hvite pynten og de hvite sløyfene. Til slutt må jeg si meg fornøyd. Årets tre sto 100% klart, helt opp i julen. Spiret på toppen kom også på plass rett før jul, og her er det ikke en eneste millimeter å gå på i forhold til takhøyden! Spiret står nå, og presser litt opp i taket, men derfor stå det også rett 🙂

Den fine fuskepelsen under juletreet (Og de to hvite julestrømpene) er kjøpt hos Luxurydesign.no Og den er så fin! En liten hemmelighet er at jeg har bygget juletreet litt opp i høyden med planker. Kun for å få den høyden jeg ønsket meg i forhold til taket.


Vi feiret stort juleselskap her 1 juledag, med hele familien, og hadde det utrolig fint. Bordet dekket jeg hvitt med mammas sølv dekketallerkner, Sølvbestikk i opphøyd rose som jeg har spart på hele livet, tøyservietter fra Kid og hvite tallerkner med sølvring. (Serien «Platinum» fra Tilbords). Masse lys og grønt granbar på midten, samt hvite roser. Det er jo så gøy å dekke bord! Jeg skal gjøre det samme i dag, bare at i dag skal nyttårsbordet dekkes! Og hvis du vil følge med underveis kan du legge til snapchatten «Instahomes» for å se hvordan det tar i vei! Håper du har en kjempefin dag, neste siste dagen i 2017. Vi snakkes nærmere i morgen ♥ God lørdag!

Del

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »