New Years Eve 2017

Hei alle sammen ♥ Nå håper jeg alle rundt omkring i Norges (og verdens) hjem tar livet med knusende ro, stopper opp og trekker pusten. Vi er i ferd med å sette året 2017 i historie bøkene og ønske 2018 velkommen! Selv skal jeg ha 12 stykker til bordet, og kalkunen står fint i ovnen og godgjør seg akkurat nå. Bordet er dekket, og jeg tenkte fort jeg ville vise litt bilder av det. Bordet mitt er pyntet på budsjett. Det vil si at jeg har nesten kun brukt ting fra eget hjem og lånt litt fra mamma. Det er et veldig godt tips å låne litt av hverandre, så slipper vi å kjøpe dobbelt opp av alt!

I utgangspunktet er tema GULL! Med gull servise fra Van Roon og noe fra Porsgrunn Porselen. Jeg hadde kun servise til 8 stykker, så jeg fylte da ut med dette fra PP i tillegg. Gullbestikk fra Kitchn, (Her hadde jeg også bare nok til 8, men lånte de siste 4 av mamma). Søteste serviettringene fra Zarahome, og tøy servietter fra Kid. (Roma).

Granbar og julekuler har jeg massevis av fra før, så her var det bare å så seg løs med det jeg syntes passet. Litt glitter og glam hører alltid hjemme på nyttårsaften. Mosekulene kjøpte jeg på 70% avslag på Mestergrønn i Romjulen, samt sviblene for 10 kroner stykket. Dette er billig dekor. Tips, hvis mosekulene tørker, så kan du bare spraye litt vann på den med en sprayflaske!

Jeg ønsket å skape en lun stemning med litt grønt på bordet. Det er mye glitter og glam, men da syntes jeg grønt brekker veldig fint av.

Stjerne-lysholderne (Til kronelysene) er et nytt tilskudd til årets bord. De ble kjøpt på 50% hos Mestergrønn i romjulen. Og som dere kanskje ser, telys holderne på bordet er egentlig Whiskey glassene våre. Man tar det man har, og jeg må si det selv, jeg syntes de ble skjønne ♥

Potten var jeg så heldig å vinne på julebordet jeg var på i Oslo før jul, med @interior9508. Her var det sort gavedryss og massevis av fine premier! Potten kommer fra Luxurydesign.no. Den er utrolig fin, og den gjør seg med 20 hvite roser og granbar i, midt på kveldens festbord.

 Nå må jeg nesten løpe inn å sminke meg, og ta på finstasen! For nå er det ikke så lenge før gjestene begynner å ankomme! Og med det vil jeg gjerne ønske dere alle en RIKTIG god feiring i kveld!

Og et riktig GODT NYTTÅR ♥ Måtte dere kose dere masse med dine nære og kjære.

Del

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »