Når julen er ute

Hei alle sammen!

God tirsdag til deg! Akkurat nå sitter jeg i morgenkåpen, nybadet med tøfler på. Ute er det iskaldt om dagen, så jeg koser meg inne i varmen så godt jeg bare kan. Når det er sagt skal jeg på jobb om en liten time, så det er kanskje på tide å ta på seg noe annet enn morgenkåpen.

Det har gått noen dager siden jeg ryddet vekk julepynten. Jeg syntes det er greit nå. Men i begynnelsen skal jeg innrømme at jeg syntes det ble tomt. Ikke minst er det kjedelig å rydde vekk alt sammen! Man bruker flere dager på å sette det opp, og det tok meg ca 12 timer å rydde det ned igjen. ARGH. Det skal sies at jeg også ryddet og sorterte alle eskene før de ble satt på loftet. Mye gammel julepynt som trengte å ryddes i. Men nå føles det greit. Jeg har noen nye å spennende planer for året som kommer, jeg vil legge fokus på noen rom som ikke har vært veldig prioritert før. Pluss at jeg SKAL kjøpe meg teppe(r) til stuen! Jeg har allerede begynt på søken etter ulike ting, og planleggingen er godt i gang. Moro moro.

Jeg kan begynne med å fortelle at soverommet skal være et fokus i tiden som kommer. Det går år og dag mellom hver gang jeg legger ut noe derifra, noe som er synd! Men det er rett og slett bare fordi jeg ikke har helt feelingen der inne nå. Rommet i seg selv er stort, deilig og luftig. Men jeg har kanskje prioritert stuen og andre rom veldig den siste tiden. Jeg vil nå legge litt tid og arbeid i å utnytte soverommet til det fulleste. Det er bare fantasien som setter grenser, og selvfølgelig lommeboka! 😉 Men man kan gjøre ting på budsjett, handle på Finn.no eller salgssider på Facebook.  Og nå i januar florerer det av salg over alt! Dette er tiden å slå til på hvis man virkelig trenger noe nytt. Pluss at rabattkoder på Instagram er et sterkt hjelpemiddel i hverdagen, jeg anbefaler deg å holde et ekstra øye åpent etter de gode rabattkodene, for det er mange av dem, og her er det virkelig penger å spare.


When Christmas is out..

Favorittputene mine kom på plass i sofaen, Adamsbroequestrian er navnet på merket. De har mange flotte puter og ikke minst MYE lekker dekor! Jeg anbefaler deg på det sterkeste å ta turen innom shoppen dems å kikke! Den finner du HER.

Det eneste som står igjen etter jul er den aller siste buketten med Amaryllis jeg kjøpte. Og det store fatet med røde jule epler. Eplene tenkte jeg faktisk at jeg skulle skrelle og lage eplemos av. Deilig hjemmelaget eplemos til helgefrokosten eller til deilige desserter i tiden som kommer. Mm mums. Resten av pynten er ryddet vekk. 2 juletrær ligger nedpakket i kottet nede, og 30 juleesker er plassert på loftet. Til neste år ♥

Del

2 Kommentarer

 1. Åse
  januar 11, 2018 / 3:06 pm

  Nydelig blogg eg oppdaget nå❤️Kan jeg spør hvor bordet er fra? Aldeles nyyyydelig✨✨

  • Eileen
   Forfatter
   januar 13, 2018 / 6:34 pm

   Åå så utrolig hyggelig sagt Åse! Tusen takk❤️ Bordet er kjøpt hos Cadell design i Stavanger. De har nettside også 🙂 Ønsker deg en riktig god helg!

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »