Årets ord, og litt skravling i hverdagen.

Hei onsdag! Det er bek mørkt ute, og det er ikke lenge siden jeg våknet etter ukens siste nattskift. I dag har jeg vært helt i koma, og sovet utrolig godt. Det som er farlig med å sove lenge er jo at det blir vanskeligere å sove når natten sniker seg på igjen. Heldigvis er det som regel ikke noe problem dette, men så pleier jeg heller ikke sove til nærmere 16:00. Kroppen trengte nok bare å hente seg inn litt. Anyway, for deg som logger deg inn her ser du kanskje at jeg har ny header på bloggen! Og jeg er så strålende fornøyd med den! Syntes bloggen ser mer original ut slik, og ikke minst gir den et rent og delikat utrykk. Noe jeg syntes er viktig. Slagordet mitt «Sweethomeliving» kommer alltid til å følge meg, selvom jeg offisielt har byttet til «Eileen Stulen». Dette er fordi jeg startet opp Instagram kontoen under dette navnet, og jeg føler det er en stor del av hverdagen min. Bloggen fokuserer veldig på hjem og trivsel, matlaging og slike huslige ting. I ny og ne kommer det til å dukke opp litt attåt, men i all hovedsak er det Sweet home living som er budskapet mitt ♥

Jeg liker også utrolig godt selve layouten på bloggen min nå. Jeg har vært innom utrolig mange plattformer. På et tidspunkt gikk det nesten sport i å lage den fineste layouten. Når det er sagt så vil jeg gjerne gi et tips til deg som sitter med en blogger i magen, og det tipset er «WordPress». Aldri før har jeg vært mer fornøyd med bloggen, utseendemessig, men også praktisk. Dette er et helt annet nivå og ikke minst spennende å jobbe med! Stort, skremmende og kan nesten ta pusten fra deg ved første øyekast, men når du lærer deg de grunnleggende tingene finnes det ingen vei tilbake. Jeg husker godt jeg startet med å kjøpe meg et ferdig laget tema. Jeg tenkte at dette er sikker bare å klippe og lime, så er vi oppe å går. EH så feil kan man ta! Ja, temaet ligger der som et grunnleggende fundament. Men du bygger alt opp selv av byggeklosser og kan nesten designe bloggen slik du måtte ønske. I dag er jeg veldig fornøyd med layouten og ville ikke hatt det på noen annen måte. I alle fall nå 😉 Jeg er jo en person som ELSKER forandring så hvem vet. Den varer nok ikke evig, men i alle fall en god stund!

Etter inspirasjon fra Bloggen til Lene Blogg bedre har jeg i år laget meg noe vi kaller for årets ord. Mitt ord for 2018 er «Pågangsmot». Dette ordet skal symbolisere det jeg jobber for og mot i hele 2018. Enten det er bloggmessig, personlige utfordringer eller situasjoner man møter i hverdagen. Årets ord skal beskrive året ditt og guide deg igjennom det. Som Lene skriver, skal det hjelpe deg å jobbe målrettet og engasjert igjennom året. Pågangsmot ble da mitt ord for 2018! Om en dag eller uke, eller måned kommer hvor jeg føler jeg har mangel på inspirasjon eller har en periode som er vanskelig å fokusere. Da skal nettopp dette ordet gi meg guts til å fortsette! Det er mitt mål for 2018. Å ha driv, pågangsmot og aldri gi seg. 

«PÅGANGSMOT»

Vi har heldigvis et helt år foran oss med blanke dager, måneder og ark. Og skal vi skrive historien vi ønsker, må vi selv gi alt ♥ Jeg har spennende ting i vente de kommende ukene, flotte samarbeid for 2018 og jeg er så utrolig klar for å kose meg både med Instagram og blogg! Takk for at nettopp du logger deg inn her å leser. Jeg setter så umåtelig pris det. Alle ord dere legger igjen er bare helt fantastisk. Det er nettopp det som gir meg driv til å fortsette! 

Ha en fantastisk fin kveld, vi høres snart igjen ♥

Del

2 Kommentarer

 1. Ragnhild
  januar 20, 2018 / 1:39 pm

  Fineste og beste Eileen <3

  • Eileen
   Forfatter
   januar 21, 2018 / 4:27 pm

   Skjønne Ragnhild <3 Tusen takk for at du titter innom å leser vennen!:)

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »