Søndagstips Absentia

Det er den type søndag i dag. Hvor man ligger rett ut på sofaen, ser på reality tv og kun slapper av. Jeg både føler og vet at hele Norge er ute å nyter det store snøfallet som har kommet. Men i dag konkluderte jeg med at sofaen var min nærmeste venn. Det ble en utrolig hyggelig kveld i går med de fineste vennene jeg vet om, vi koste oss med «Ryktet går» og god drikke i glasset. En liten bytur senere, og vips så ble sofaen min aller nærmeste i dag. Det er helt greit det. En perfekt kveld i går, og en deilig avslappende dag i dag. Jeg er nesten støl i magemusklene etter x antall latterkramper fra gårsdagen, jeg bare elsker slike kvelder! Har du aldri spilt ryktet går før så anbefaler jeg det på det sterkeste 🙂

Pizza på døren er nå offisielt bestilt og jeg er i søken etter en ny serie å følge med på ut kvelden. Derfor passet det helt perfekt å dele et serie tips med dere akkurat i dag! Kanskje du liker å slappe av litt etter en lang dag i bakken, når ungene er lagt for kvelden? Her får du et tips om en serie som fenger, holder nyskjerrigheten i gang og ikke minst spenningsnivået høyt oppe. 

Vakre Stana Katic (du kjenner henne kanskje best som hovedrollen Kate Beckett i Castle) spiller rollen som Emily Byrne. En tidligere FBI agent som blir kidnappet og erklært død. 6 år senere får mannen hennes en telefon. Hun er fortsatt i live og jakten på å finne henne før tiden renner ut starter. Emily overlever og prøver å komme tilbake til hverdagen uten å ha et snev av hukommelse fra de siste 6 årene og hva som egentlig har skjedd med henne mens hun har vært vekk. Mannen hennes har giftet seg med ny kone og sammen oppdrar de sønnen som nå har blitt 9 år. Emily prøver å få livet sitt tilbake, bli kjent med sønnen sin på nytt samtidig som hun må akseptere at eks mannen har gått videre i livet. 

ABSENTIA - SEASON 1 - Episode 101
MV5BMzJlYjUyMTUtYmRiMS00YTgyLWFkNDEtYzNlZjEzZWFlOTgxXkEyXkFqcGdeQXVyNzUyNTMxMDE@._V1_
ETC121117AbsentiaSeriesPremiereTRAILERNoBug
absentia-trailer-e1515524712477

Underveis i etterforskningen begynner bevisene å peke i en ny retning. Var Emiliy selv involvert i kidnappingen og er hun gjerningsmannen bak alt sammen? En rekke mord blir begått, og bevisene blir stadig sterkere og tydeligere mot Emily. Emily er i en kamp mot sterke makter, helt alene. Er hun uskyldig eller er hun skyldig? Serien er nylig utgitt og er en Viaplay exclusive serie. 10 episoder med ren spenning fra start til slutt. Jeg vil anbefale deg på det sterkeste å sette av noen timer hvis du trykker play på denne, for det er utrolig vanskelig å legge den fra seg når man først starter. Dette er en av de seriene som fanger deg fra første sekund til siste. Og liker du overraskelser underveis blir du ikke skuffet. Jeg skal ærlig innrømme at jeg så alle 10 episodene på en dag i romjulen. Godt en hadde juleferie si 😉 

MV5BNmJmNTMyMWEtMzJkNC00YmJmLThhYTgtNGMxNDcwMDJiOTMxXkEyXkFqcGdeQXVyNzUyNTMxMDE@._V1_
MV5BYTlmMzZmZDAtMjAyMy00YmU4LWIyNWEtYTYwZDJlNWM3ZWU2XkEyXkFqcGdeQXVyNzUyNTMxMDE@._V1_

Liker du thrillere og spenning blir du ikke skuffet. Jeg personlig liker når ikke de trekker seriene ut til å bli så lange at man mister spenningsnivået underveis. Her har du 10 episoder med spenning hele veien! Og ikke minst syntes jeg Stana viser en ny og flott side av seg selv. Tommel opp!  

Del

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »