Adamsbroequestrian

Dere, vi må prate litt om et av mine absolutte favoritt interiør designer merker, Adamsbroequestrian! Jeg var nemlig en tur i hovedstaden i går og hadde et utrolig hyggelig møte! Jeg var invitert til Adamsbro sitt showroom på Frogner i forbindelse med messen som nå pågår i Oslo. Dette varemerket og denne stilen treffer meg rett hjem i hjertet mitt. Mitt amerikanske, interiørglade hjerte. Showroomet var helt fantastisk og dekoren samt møblene stiller virkelig i en klasse for seg selv. Trendy, nye og flotte farger som passer inn i alle sine hjem. Varemerket og statementet til Adamsbroequestrian kunne ikke vært mer perfekt for meg som kjører en lukseriøs type stil. Man kjenner igjen varemerket på mils avstand, og vet at dette er kvalitet. 

 

Se på disse fantastiske posterene? Jeg gleder meg til å ramme dem inn, og finne en fantastisk plass til dem. I senter av et blikkfang. Dette skal nøye planlegges.

Hvis du ønsker å se mer av utvalget Adamsbro tilbyr, kan du trykke HER. De har alt fra vakre lamper, puter, pledd og møbler. Hvis du ønsker å kjøpe noen av disse vakre skattene kan du trykke deg inn til en av mine favorittbutikker HER. Jeg vil gjerne legge til at jeg er stolt eier av fler av disse putene, og må skryte kvaliteten opp i himmelen! Ikke bare er de lekre å se på, men ingen andre puter jeg har kan måle seg med disse! De er så faste og fine! Skikkelig fyldige dun puter som er enkle å forme. Den berømte puteknekken blir faktisk bare helt perfekt! 😉  

Og med det vil jeg bare ønske deg en riktig god fredag og helg! Jeg legger ut et nytt innlegg allerede i morgen med helt ny tabletop styling! 

Del

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »