Tabletop styling

Hei i mandagen alle sammen! På fredagen som var lovet jeg dere et nytt innlegg i løpet av helgen, men dessverre strakk ikke tiden til. Vi har jobbet full natthelg, med 3 nattskift på rad. Det første skiftet, på fredag er et vanlig skift på kun 8 timer. Men de to påfølgende skiftene er 12 timers skift. Dvs at tiden vi har hjemme mellom skiftene går stort sett kun til å sove og spise. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt til å rekke og oppdatere dere innimellom, men slik gikk det ikke, og det er jeg lei for. Men nå er det mandag og i dag har vi fri! Jeg har kun vært våken et par timer og på de timene har jeg rukket å vaske litt i huset, støvsuge og ta en dusj. DEILIG! Nå er det helg for oss ♥

Rett før helgen var jeg en tur innom Mestergrønn å handlet inn litt nytt. Etter julen var ryddet ut ble det så innmari tomt med planter og liv her! Jeg fikk handlet inn litt nytt grønt og i tillegg litt ny dekor. Jeg var veldig lei av tabletop stylingen min, så dette ble en fresh og ikke minst ny styling! Nesten litt vår-følelse over denne!

Denne gangen gikk jeg for mindre pynt, mer åpen styling og litt nye farger. Gull er plutselig å skimte. Det er ingen tvil om det er mye sølv og glam hjemme hos oss, men å snike inn litt gull her og der skader ingen! Det skapes variasjon og spør du meg går det hånd i hånd med sølv og gull i samme styling. 

Nye grønne planter, Liljer og litt ny dekor. Gullfatet, de to mørke lyktene og duftlyset passet dessuten utrolig godt sammen, syntes jeg. Den lille orkideen er også fra Mestergrønn! Det er noen med de lyktene altså, de har en helt utrolig farge! I dette lyset ser de mørke grønne ut, i andre lys ser de mørkeblå ut. Og i mørket er de sorte. De er håndlagede og utrolig vakre!

Er dere ikke enige at grønne planter gir liv til stuen? Det var så utrolig tomt her etter jul, så det passet perfekt at det var 50% på alle grønne planter nå. 

De fremste putene i sofaen er fra Adamsbro, og de gråblå velourputene bak er fra Elegante hjem. I tillegg til dette har jeg klikket hjem noen pakker med ting som kommer i løpet av kort tid, som jeg gleder meg usannsynlig mye til å motta! Det er alltid moro med litt nytt og fresht! 

Nå er klokken straks 17:30 og jeg skal ta meg en aldri så liten tur på butikken, handle inn litt god mat og drikke. Deretter skal jeg lage middag, hive bena opp i sofaen og nyte 3-4 episoder med min siste serie «Blindspot», og ikke minst reprise av gårsdagens kjendis farmen. Denne kvelden skal nytes. Nå er det helg, på en mandag ♥

3 Kommentarer

 1. Åse
  januar 30, 2018 / 5:44 pm

  Kjekt innlegg, enig med deg gull og sølv sammen👌Elsk❤️Fin kveld til deg.

 2. Sladjana Ilic
  februar 16, 2018 / 9:55 pm

  Vad finns att köpa soffbord ???? Tack

  • Eileen
   Forfatter
   august 24, 2018 / 4:51 pm

   Det kan du kjøpe hos Cadell design! Det var der jeg kjøpte mitt <3

Blogglisten.no

Blogglistenhits
Translate »